+36205918051 edit@edit-szalon.hu
Oldal kiválasztása

A műköröm szakma a divattal sodródva folyamatosan változik, fejlődik. Mindig keresnünk kell az újdonságokat, új színeket, díszítőelemeket, mintákat!
Emiatt egy műkörmösnek nem elég az alap szakmai képzés, állandóan fejlesztenie kell magát a technikák fejlődésével és a divat változásaival. A mai modern világban számtalan díszítő anyag és technika tárul elénk. Éppen ezért én is fontosnak tartom, hogy továbbképzéseken vegyek részt.

 

francia_manikur.jpg__20080526_173308

Klasszikus manikűr alatt a kéz és a köröm alapkezelését értjük. A kezelés megkezdése előtt eltávolítom a régi körömlakkot. Ezután kézfürdőbe merítem a vendég kezeit. A fürdő után a körmöket a kívánt formára reszelem. Körömbőreltávolítót segítségével eltávolítom a felesleges bőrdarabkákat, szükség esetén bőrvágó ollót is használok. Kérésre lakkal díszítem a körmöket. Végül olajjal ápolom a körömágyakat.

 
 Novo-estilo-pedicure-com-desconto-em-fortalezaPedikűr során a lábakat és a lábkörmöket kezeljük. Az erős szarusodás olyan probléma, amely gyakran előfordul a lábakon.

A kezelés során ezeket távolítom el.

A bőrkérgesedés létrejötténk leggyakoribb oka a túlzott igénybevétel, az állandó dörzsölés és az érintett bőrfelületre gyakorolt állandó nyomás, valamint a nem megfelelő lábbeli viselése.
Minél vastagabb és szárazabb a sarkak elszarusodása, annál nagyobb a veszélye annak, hogy a bőr mélyen berepedezik. Ezt az elszarusodott bőrt frissítő lábáztatás után távolítom el, formázom a körmöket, végül ápoló lábkrémmel kényeztetem a lábakat.
Műköröm készítésénél két technikát alkalmazok.

 

Épített zselés műkörmöt készítek, amikor a saját köröm túl rövid-vagy akár rágott-. Ebben az esetben a körmöt zselével meghosszabbítom egy papírsablon segítségével. Ha megszáradt a zselé, kiveszem a sablont a köröm alól és a körmöt tovább díszítem. Tartóssága garantált akár 5 héten keresztül. A köröm teljesen természetes hatású, mivel a saját körömformát követi.

 

Saját köröm zselézésekor adott a köröm hossza, amit formára reszelünk. Ezután vonom be zselével és díszítem a kérésnek megfelelően. A vendég ezt a technikát is akár 5 hétig élvezheti.

Zselés lakkozás (gél-lakk)!

Ez a módszer a zselé és a lakk egyben. Saját körömre használom, körömerősítő bevonatként. A gel-lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál.

Akár 2 hétig tartó lepattogzás mentes manikűrt biztosít. A tökéletes tapadású, híg körömlakk-zselé segít hosszúra növeszteni a természetes körmöt, megelőzni a körömrágást, töredezést, berepedezést.

Loading...